קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו

ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו
אם יש לך מיץ לימון, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת, ארוחת ערב הערב: מרק עוף עם אטריות בסגנון סצ'ואן, ו ארוחת ערב הלילה: עוף טחון בסגנון תאילנדי עם בזיליקום וצ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להניח את חזה העוף בצד על קרש חיתוך ולהסיר את עצם הבריח (הידוע גם בשם עצם הבריח, ליד הצוואר). הפוך את העוף מעל, באמצעות מזמרה מטבח או סכין כבדה, לחתוך לאורך שני הצדדים של עמוד השדרה כדי להסיר אותו. לשטח את העוף ולהסיר את בית החזה ועצם החזה. בסופו של דבר, אתה צריך להיות עוף ללא עצמות למעט הרגליים והכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, אנשובי, גרידת לימון, אגוז מוסקט, קינמון, וחצי הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
טפטוף עם שלוש כפות שמן זית. כפית שני שלישים של המילוי למרכז העוף, ואז לקפל אותו סגור, מצמיד עם קיסמים שבו עמוד השדרה היה אמור להיות. החלק את שאר המילוי מתחת לעור השד. הצמד את העוף סגור בכל מקום אחר המילוי עלול לשפוך החוצה באמצעות קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בנוחות מעל חום בינוני עד הבהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים עוף, צד התפר למטה, ומבשלים, מכוסה, במשך חמש דקות, ואז בזהירות להסתובב ולחזור על הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
הפוך את העוף שוב ולפזר את הבצלים סביבו. מנמיכים את החום בינוני-נמוך, מכסים, ומבשלים את העוף עד הבצל מכרז ושפע של מיצים שהצטברו במחבת, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לחשוף את העוף, לפזר את הצלפים הנותרים, מיץ לימון, וחומץ. מכסים וממשיכים לבשל עד שהעוף רך ומיצי הפאן הפכו לקרמל ומרוכזים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר עוף לנוח, ממשיך לבשל את מיצי פאן ובצל, במידת הצורך, כדי להתרכז ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים עוף עם בצל ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף