ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו
אם יש לך מיץ לימון, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת, ארוחת ערב הערב: מרק עוף עם אטריות בסגנון סצ'ואן, ו ארוחת ערב הלילה: עוף טחון בסגנון תאילנדי עם בזיליקום וצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את חזה העוף בצד על קרש חיתוך ולהסיר את עצם הבריח (הידוע גם בשם עצם הבריח, ליד הצוואר). הפוך את העוף מעל, באמצעות מזמרה מטבח או סכין כבדה, לחתוך לאורך שני הצדדים של עמוד השדרה כדי להסיר אותו. לשטח את העוף ולהסיר את בית החזה ועצם החזה. בסופו של דבר, אתה צריך להיות עוף ללא עצמות למעט הרגליים והכנפיים.
מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, אנשובי, גרידת לימון, אגוז מוסקט, קינמון, וחצי הצלפים.
טפטוף עם שלוש כפות שמן זית. כפית שני שלישים של המילוי למרכז העוף, ואז לקפל אותו סגור, מצמיד עם קיסמים שבו עמוד השדרה היה אמור להיות. החלק את שאר המילוי מתחת לעור השד. הצמד את העוף סגור בכל מקום אחר המילוי עלול לשפוך החוצה באמצעות קיסמים.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בנוחות מעל חום בינוני עד הבהוב.
מוסיפים עוף, צד התפר למטה, ומבשלים, מכוסה, במשך חמש דקות, ואז בזהירות להסתובב ולחזור על הצד השני.
הפוך את העוף שוב ולפזר את הבצלים סביבו. מנמיכים את החום בינוני-נמוך, מכסים, ומבשלים את העוף עד הבצל מכרז ושפע של מיצים שהצטברו במחבת, כ 40 דקות.
לחשוף את העוף, לפזר את הצלפים הנותרים, מיץ לימון, וחומץ. מכסים וממשיכים לבשל עד שהעוף רך ומיצי הפאן הפכו לקרמל ומרוכזים.
הסר עוף לנוח, ממשיך לבשל את מיצי פאן ובצל, במידת הצורך, כדי להתרכז ברוטב.
מגישים עוף עם בצל ומיצי פאן.