קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ארוחת ערב: פסטה alla נורמה

ארוחת ערב: פסטה alla נורמה
ארוחת ערב: "פסטן אלה נורמה" עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 712 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצילים, מלח ופלפל, פסטה קצרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ארוחת ערב: Pastan alla Vongole, ו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מפזרים את החצילים במלח ומאפשרים לנקז על מגבות נייר במשך 10 דקות, ואז אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חום 1 1/2 כפות של השמן במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף אחד שיני שום ניפוץ. מבשלים עד הזהב, על 1 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהוסיף חצי החצילים. מבשלים את החצילים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב אבל עדיין רך מבפנים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר לנקז על מגבות נייר. חזור עם השום והחציל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
חום שנותר שמן כפות על חום בינוני באותו מחבת עד מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. מבשלים עד קל זהב ורך, על 7 דקות. בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל המבושל לרוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מבשלים את הפסטה עד כמה דקות הרחק אל דנטה, ולאחר מכן לנקז, בהזמנת 1 כוס מים בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מוסיפים את הפסטה לרוטב, באמצעות מי פסטה לפי הצורך כדי לשמור על עקביות נחמדה, ומבשלים עד הפסטה היא אל דנטה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיפים את חתיכות חצילים ובזיליקום, מערבבים לשלב, וחום דרך. נחלק לקערות ונעלה עם הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה