ארוחת ערב: פסטה עם חמאה חומה, צלפים, אגוזי מלך ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פסטה עם חמאה חומה, צלפים, אגוזי מלך ותרד. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, עלי מרווה קרועים, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: עוף בשומר מאובק עם חמאה חומה וצלפים, ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים, ו ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה.
בינתיים, בסיר קטן או מחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני. ברגע שהוא קצף, לצפות בו בזהירות, ערבוב לעתים קרובות, כמו מוצקי חלב מתחילים חום והחמאה הופכת ריחני ואגוזים. לגרד לאורך החלק התחתון כדי למנוע המוצקים מלהידבק ולשרוף. כאשר החמאה עשירה וחומה, מוסיפים את מיץ הלימון כדי לעצור את הבישול, ואז מנמיכים את החום.
מוסיפים את הצלפים והאגוזים ומבשלים עוד דקה.
כבה את החום על החמאה והוסף את התרד ועלי מרווה, משליך לנבול.
מוסיפים את הפסטה המבושלת יחד עם רוב הפרמזן וזורקים. טעם לתיבול ולסיים עם פלפל שחור והגבינה הנותרת.