ארוחת פסטה באמצע השבוע
ארוחת פסטה באמצע השבוע עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. תמורת 2.67 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 321 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם שיני שום, תרד תינוק, פסטה עם פפיון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא קלע בול. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -40 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 72% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: סטרוגנוף בקר קל באמצע השבוע , טוסט צרפתי בגריל עם חזיר וגבינה לארוחת ערב מהירה באמצע השבוע , ופסטן ופאגיולי (פסטן ושעועית) .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
בינתיים, במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, טגנו את ההודו עד שכבר לא ורוד; סננו.
מוציאים את הבשר; מניחים בצד ושומרים חם.
באותה מחבת, טגנו פטריות ושום בשמן עד לריכוך. הוסיפו את העגבניות, היין, הזיתים, התבלינים וההודו. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
סננו את הפסטה. ערבבו לתוך תערובת ההודו. הוסיפו את התרד; בשלו 1-2 דקות נוספות או עד שהתרד נובל.