ספגטי עם ארטישוק, שום מטוגן ופפטו פקורינו
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם ארטישוק ג'מבו, ורמוט, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. ציון זה מצוין. נסו סלט ארוגולה ושומר עם פפטו פקורינו מגולח, ארטישוק גלובוס מאודה עם ויניגרט פקורינו וצ'יפס שום מטוגן, ו ספגטי תרד ושום עם פקורינו עבור מתכונים דומים.
הוראות
חתוך את הארטישוקים עד הלב, הגבעול והעלים העדינים ביותר. רבע והסר את החנק והקצב במים מחומצנים.
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן ושום על אש בינונית ומבשלים עד שהשום חום זהוב בהיר.
מוסיפים ארטישוק ורמוט מתוק ומבשלים עד שהארטישוק רך, בערך 10 עד 12 דקות.
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה ומסננים היטב. לזרוק למחבת עם ארטישוקים.
מוסיפים פטרוזיליה וזורקים היטב.
יוצקים לקערה מחוממת, מתגלחים בגבינת פקורינו ומגישים.