עוגת גבינה שוקולד
, המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 391 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת פודינג שוקולד, חטיפי פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס של קיי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו פירורי קרקר וסוכר; מערבבים פנימה חמאה. מחלקים לשניים ולוחצים על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של שני 9-ב לא משומנים. צלחות פאי. מקררים בזמן הכנת המילוי.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים וניל.
מוציאים 1-1 / 2 כוסות תערובת גבינה לקערה קטנה; מקפלים פנימה שוקולד מומס. מחלקים את תערובת גבינת השמנת שנותרה בין קרום העוגה.
כדי להפוך את שרשרת הלבבות על כל עוגה, ירידה כפיות של מילוי שוקולד, ויצרו 8 טיפות במרווחים שווים סביב הקצוות החיצוניים ו 4 טיפות במרכז. החל במרכז טיפה חיצונית אחת, העבירו סכין במרכז כל אחת כדי לחבר את הטיפות וליצור מעגל לבבות. חזור על הפעולה עם טיפות מרכזיות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלים תיל במשך שעה 1. מכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות או למשך הלילה. מקררים שאריות.