קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פאי קציץ בשר

פאי קציץ בשר
קציץ בשר פאי דורש בסביבה 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות והרימו קרום פאי לא אפוי, בצל, קטשופ ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 186 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 58%. נסו פאי קציץ בשר, הטוב ביותר אי פעם קציץ בשר, ו כיכר הבשר הטובה ביותר של אמא עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת על אש בינונית מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון והבצל עד שהבקר שחום באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים, ומאפשרים להתקרר מעט.
4
בקערה מערבבים את הבקר והבצל המבושל, הביצה, הקטשופ ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
קטשופקטשופ
בצלבצל
בקרבקר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים את התירס בתחתית קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
תירסתירס
6
שכבה עם תערובת הבקר. כף את הפירה מעל הבקר, ומעליו גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
בקרבקר
7
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור