פאי קציץ בשר
קציץ בשר פאי דורש בסביבה 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכו לחנות והרימו קרום פאי לא אפוי, בצל, קטשופ ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 186 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 58%. נסו פאי קציץ בשר, הטוב ביותר אי פעם קציץ בשר, ו כיכר הבשר הטובה ביותר של אמא עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
במחבת על אש בינונית מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון והבצל עד שהבקר שחום באופן אחיד.
מסננים, ומאפשרים להתקרר מעט.
בקערה מערבבים את הבקר והבצל המבושל, הביצה, הקטשופ ורוטב ווסטרשייר.
מורחים את התירס בתחתית קרום העוגה.
שכבה עם תערובת הבקר. כף את הפירה מעל הבקר, ומעליו גבינה.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה קלות.