קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

ארז קנדי סלמון

ארז קנדי סלמון
ארז קנדי סלמון נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי ומספק כ 6 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 336 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 83 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו גרגירי פלפל, קרש ארז לא מטופל, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון 97%, המנה הזו נהדרת. נסו ארז קנדי סלמון, ארז קנדי סלמון, ו סלמון משובץ ארז (מתכונים דומים).

הוראות

1
השקיעו קרש ארז לא מטופל במים. משרים כ 12 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
מיםמים
2
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מניחים קרש מוכן על הגריל, ומפזרים מלח גס. מכסים את הגריל ומחממים קרש 2 עד 3 דקות, עד לייבוש. התאם את טמפרטורת הגריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
משפשפים פילה סלמון בשמן זית. מסדרים על הקרש. סלמון למעלה עם בצל סגול, פרוסות לימון ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
סלמוןסלמון
שמן זיתשמן זית
בצל אדוםבצל אדום
לימוןלימון
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מבשלים סלמון, מכוסה, 10 עד 12 דקות, או עד שהוא אטום ומתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. כרם אוברט לורן שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
אוברט לורן כרם שרדונה
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.