ארטישוק גאלט
ארטישוק גאלט יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מיץ לימון, בצק עוגה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -19 דקות. נסו גאלט ים תיכוני תרד + ארטישוק (ללא גלוטן + תבואה חינם), ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים ומיץ בקערה.
חותכים צמרות ארטישוק off; גזעים לקצץ. רבע ארטישוק; מניחים בקערה.
שלב 2 כוסות מים ויין בסיר.
מניחים פלפל במרכז הגבינה; לקשור קצוות.
מוסיפים את השקיק למחבת; מביאים לרתיחה.
מסננים ארטישוק; להוסיף לסיר. מבשלים 5 דקות; ניקוז. זרוק את השקיק.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף שאלוט; סאוט 5 דקות.
שלב שאלוט, ארטישוק וצנוניות.
רול בצק החוצה למעגל 15 אינץ'; לשפשף עם שום.
מניחים בצק על תבנית אפייה.
מפזרים אגוזים וגבינה, עוזב גבול 2 אינץ'. למעלה עם תערובת ארטישוק, טימין, פלפל, ומלח. מקפלים קצוות של בצק מעל כדי לכסות חלקית.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד השחמה.