קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ארטישוק ועוף זית אפוי שחור

ארטישוק ועוף זית אפוי שחור
ארטישוק ועוף זית אפוי שחור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טרגון, חצאי חזה עוף, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ארטישוק ועוגת זית שחורה, מטבל ארטישוק זית אפוי, ו תפוחי אדמה אפויים עם ארטישוק, זית ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חזה עוף ומקלות תיפוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ', צד העצם למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מקלות עוףמקלות עוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מורחים ארטישוקים וזיתים סביב עוף, ואז מערבבים יין ומרק יחד בקערה קטנה ושופכים תערובת על כל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים טרגון ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד העוף מבושל דרך (מיצים לרוץ ברור) ושחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה