קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ארטישוק ועוף זית אפוי שחור

ארטישוק ועוף זית אפוי שחור
ארטישוק ועוף זית אפוי שחור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טרגון, חצאי חזה עוף, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ארטישוק ועוגת זית שחורה, מטבל ארטישוק זית אפוי, ו תפוחי אדמה אפויים עם ארטישוק, זית ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים חזה עוף ומקלות תיפוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ', צד העצם למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מקלות עוףמקלות עוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מורחים ארטישוקים וזיתים סביב עוף, ואז מערבבים יין ומרק יחד בקערה קטנה ושופכים תערובת על כל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים טרגון ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד העוף מבושל דרך (מיצים לרוץ ברור) ושחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®