ארטישוק לתינוק מטוגן
ארטישוק תינוק מטוגן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארטישוק לתינוק מטוגן, ארטישוק לתינוק מטוגן, ו ארטישוק לתינוק מטוגן.
הוראות
עם סכין קטנה וחדה, לחתוך את גבעולי הארטישוק. הצמד את העלים עד שתגיע העלים הפנימיים.
חותכים את השליש העליון של הארטישוקים וגוזמים כל חלקים קשים. רבע הארטישוק לאורך.
בסיר בינוני, מחממים 2 אינץ ' של שמן זית עד 30
מטגנים את הארטישוקים בשמן החם בקבוצות עד להשחמה עשירה ופריכה, כ 2 דקות לכל אצווה.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הארטישוקים לצלחות קטנות או קערת הגשה רדודה.
מפזרים את הגבינה והפטרוזיליה ומגישים.