קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות14
מגזין

ארטישוק לתינוקות מוקפץ

ארטישוק לתינוקות מוקפץ
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ארטישוק תינוק מוקפץ, ארטישוק תינוק מוקפץ, ו ארטישוק תינוק מוקפץ עם שום ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ עלים חיצוניים וגבעולים מארטישוקים, משאיר רק את העלים הצהובים-ירוקים העדינים. זרוק ארטישוקים לתוך קערה של מי קרח מעורבב עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ארטישוק ולהוסיף מים רותחים; מבשלים עד מכרז, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים כל אלה גדולים לשניים, הסרת כל פלומה בלב.
5
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה.
6
להוסיף pancetta ומערבבים עד שומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים שום ומערבבים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים יין וארטישוקים לתינוקות. מבשלים עד היין הוא כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים מנטה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך