ארטישוק לתינוקות מוקפץ
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ארטישוק תינוק מוקפץ, ארטישוק תינוק מוקפץ, ו ארטישוק תינוק מוקפץ עם שום ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עלים חיצוניים וגבעולים מארטישוקים, משאיר רק את העלים הצהובים-ירוקים העדינים. זרוק ארטישוקים לתוך קערה של מי קרח מעורבב עם מיץ לימון ושמן זית.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מסננים ארטישוק ולהוסיף מים רותחים; מבשלים עד מכרז, 10 עד 20 דקות.
חותכים כל אלה גדולים לשניים, הסרת כל פלומה בלב.
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף pancetta ומערבבים עד שומן הוא שניתנו.
מוסיפים שום ומערבבים עד הזהב.
מוסיפים יין וארטישוקים לתינוקות. מבשלים עד היין הוא כמעט התאדה.
מוסיפים מנטה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.