ארטישוק פרמזן מלית
מלית מחמצת פרמזן ארטישוק עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטריות, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. נסו ארטישוק פרמזן מלית, ארטישוק פרמזן מלית, ו ארטישוק פרמזן מלית (מתכונים דומים).
הוראות
ב-12 אינץ'. מחבת על אש גבוהה, מבשלים פטריות, חמאה, בצל, סלרי ושום, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהירקות משחימים קלות, כ -15 דקות.
מוסיפים מעט מרק למחבת ומערבבים כדי לגרד חתיכות שחומות.
יוצקים 2 כוסות מרק לקערה ומוסיפים לחם, לבבות ארטישוק, פרמזן, תיבול עופות ורוזמרין; מערבבים היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. הפוך היטב במילוי.
מוסיפים ביצה ומקציפים במזלג לתערובת; מערבבים ביצה עם מלית.
מחממים תנור ל 325 כדי 350 (טמפרטורת שימוש טורקיה דורש; ראה הערה להלן). כפית מלית לתוך רדוד 3-קראט. (9-על ידי 13-ב.) תבשיל. עבור מלית לחה, מכסים בנייר כסף, עבור מלית קרום, לא לכסות.
אופים עד חם (לפחות 150 במרכז) או שחום קלות, כ 50 דקות.
הפוך קדימה: עד 1 יום קדימה, לעשות מלית, לשים קדרה, לכסות, צמרמורת. אפשר בערך 1 שעה לאפות.
הערה: עבור תרנגולי הודו 10-13 ק ג., תנור / מנגל הטמפרטורה צריכה להיות 350; עבור תרנגולי הודו 14 ק ג. ושוב, טמפרטורת תנור / מנגל צריכה להיות 32