ארטישוקים לתינוקות מטוגנים עם פלפלים אדומים ושום
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? ארטישוק לתינוקות מטוגנים עם פלפלים אדומים ושום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, עלה דפנה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוקים לתינוקות מטוגנים עם שום, טימין ופרמזן, ארטישוקים לתינוקות מטוגנים מהירים עם שום, נענע ופטרוזיליה, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים.
הוראות
חותכים 1 לימון לחצי. לסחוט מיץ לתוך קערה של מים קרים; להוסיף חצאי לימון. רבע לימון שני. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ עלים חיצוניים קשים (כ 3 שכבות).
חותכים את 3/4 אינץ ' של הדף; לחתוך גזע.
חותכים ארטישוק בחצי אורך; לשפשף את כל המשטחים לחתוך עם רבע לימון כדי למנוע שינוי צבע. תוציא כל חנק מהמרכז. זרוק חצאי ארטישוק לתוך מי לימון.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ירוק. Sauté עד מכרז, על 5 דקות.
תוסיף פלפלים. מטגנים עד שפלפלים מתרככים, בערך 3 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 2 דקות.
מסננים ארטישוקים ומוסיפים למחבת.
מוסיפים 1 כוס מים, 2 כפות מיץ לימון, טימין, עלה דפנה, קליפת לימון.
מפזרים מלח ופלפל; להביא להתבשל. מכסים ומבשלים עד ארטישוק רך, הוספת מים יותר על ידי 1/4 כוסים אם התערובת יבשה ומערבבת מדי פעם, על 20 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש, מכוסה, על אש נמוכה, הוספת מים יותר אם יבש.)
מערבבים בפטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל.