תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל étouffée ארנב עם גרגרי גבינה אפויים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 567 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם בייקון, יין, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארנב étouffée עם גרגרי גבינה אפויים, שרימפס וגריסים בסגנון Étouffée, ו גרגרי גבינה אפויים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. בייקון Sauté בסיר ovenproof רחב על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מעבירים בייקון למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מפזרים ארנב עם מלח ופלפל. הגבר את החום לגובה בינוני. עבודה בקבוצות, להוסיף ארנב לסיר ו sauté עד השחמה, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים 1 כף חמאה לסיר; מוסיפים בצל, גזר וסלרי. Sauté עד ירקות מתחילים חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 29 דולר לבקבוק.