ארנב ברוטב חרדל
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, ארנב ברוטב חרדל יכול להיות מצוין ללא גלוטן מתכון לנסות. לרוטב הזה יש 545 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא ארנב, יין, חרדל כפרי מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ארנב ברוטב חרדל, ארנב ברוטב חרדל, ו רגל ארנב צלויה עם בייקון ורוטב חרדל.
הוראות
מפזרים חתיכות ארנב עם מלח: מלח חתיכות הארנב שלך היטב ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות עד שעה.
מחממים את החמאה על אש בינונית במחבת גדולה עם מכסה. ללטף את חתיכות הארנב יבש וחום אותם בחמאה. לעשות את זה בקצב מתון-אתה לא רוצה את החמאה לחרוך – ואל תתנו חתיכות הארנב לגעת אחד בשני. תעשה את זה בקבוצות אם אתה צריך.
ברגע שהארנב שחום, הסר אותו לקערה.
מוסיף את שאלוט ולשחום אותם היטב. זה ייקח 3-4 דקות.
יוצקים את היין הלבן ולהפוך את החום גבוה. לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מוסיפים את החרדל, הקורנית והמים ומביאים לרתיחה מתגלגלת. לטעום את הרוטב למלח ולהוסיף כמה במידת הצורך.
מעיל ארנב עם רוטב, כיסוי ומבשל:
מוסיפים את חתיכות הארנב, מעיל אותם עם הרוטב, ואז טיפת החום לנמוך. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות. אתה רוצה שהבשר יהיה כמעט נופל מהעצם. זה אולי צריך יותר זמן, אבל לא צריך יותר משעה בסך הכל. ארנבי בר לפעמים צריכים יותר זמן.
כאשר הבשר מוכן, בעדינות להסיר אותו על מגש.
להפחית את הרוטב, להוסיף שמנת ופטרוזיליה: להפוך את החום גבוה ומרתיחים את הרוטב בחצי. כבה את החום והוסף את הקרם והפטרוזיליה. מערבבים את הרוטב לשלב.
הגשה: החזר את הארנב למחבת. מעיל עם הרוטב ומגישים מיד.
מגישים את המנה הזו עם לחם פריך ויין לבן גדול, כגון בורדו לבן, תערובת קוט דו רון לבנה או שרדונה קליפורניה חמאה. אם אתה מעדיף בירה, נסה לחבר את זה עם בירה חיטה לא מסוננת.