ארנב מבושל כמו חזיר טוסקני: Coniglio ב Porchettan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 75 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח גס, גב שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana, ארנב קלוי איטלקי (Coniglio al Forno), ו Salsiccia di Coniglio al Aceto (נקניק ארנב עם חומץ) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים בפנים ובחוץ של הארנב עם פלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
ארנב שלם
3
ב 12 עד 14 אינץ ' חום מחבת סאוט 4 כפות של הזחל עד עישון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השומר ואת השום ומבשלים מעל חום בינוני עד מרכך חום בהיר, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
5
מוסיף את הנקניק ומבשל עד רק מבושל, על 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
7
למלא את חלל הארנב עם שומר, שום, ואת שאר הזחל, לחתוך לקוביות 1/8 אינץ'. מסבך את הארנב כדי לאטום את הפתחים ולמקם בתבשיל. מוסיפים את היין ומיץ הלימון ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
1 שאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
ארנב שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מבשלים בתנור במשך 1 שעה, הופכים פעם אחת לאחר 30 דקות של בישול, ומדי פעם מתערבבים עם מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מהתנור, לאפשר לשבת 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים בפרוסות 1/2 אינץ ' עם מיצי פאן emulsified עם שמן זית כתית נוספת.