קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ארנב מטוגן בשיכר בלגי

ארנב מטוגן בשיכר בלגי
גשו לסופר וקנו שיכר בלגי, מניית עוף, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארנב מטוגן בשיכר בלגי, חזה בריסקט בלגי, ו מולים בלגיים צלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חתיכות ארנב על מגש, מפזרים את שני הצדדים עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2
בואו לשבת במשך 30 דקות עד שעה. 2
3
מניחים קמח על צלחת. לדלות חתיכות ארנב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי גדול בחום בינוני (גדול מספיק כדי להתאים חתיכות ארנב בשכבה אחת). לאחר החמאה נמסה קצף, להוסיף את חתיכות הארנב בשכבה אחת לסיר.  חום בצד אחד מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות. ואז להפוך את החתיכות מעל וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הסר לצלחת. 3
6
מוסיפים את הבצלים החתוכים לסיר, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שחומים קלות, משפשפים ומשחימים חתיכות ארנב מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים שיני שום וקורנית, מבשלים עד שהבצל רך והשום ריחני למדי.4 להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את השיכר הבלגי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
איילאייל
8
תן לזה להתבשל דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את המניה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מוסיפים חצי כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי. 5
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מניחים את שורש הסלרי לקוביות על הבצל בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מניחים את חתיכות הארנב השחומות על שורש הסלרי. להביא לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד. לבשל במשך 45 דקות, או עד הארנב הוא רק מבושל דרך ומכרז. 6
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
CeleriacCeleriac
ארנב שלםארנב שלם
12
הסר חתיכות ארנב מהסיר ולשמור חם על מגש. להגדיל את החום גבוה ולהפחית את הנוזל בשליש. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, מערבבים את החרדל והסוכר. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל בצורך. חותכים את חתיכות בשר דש של הארנב לרצועות ולחזור לסיר. הסר כל בשר זמין מהחלק האחורי והחזה והחזר בשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בשר ארנבבשר ארנב
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ארנב שלםארנב שלם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
הוסף את חתיכות ההגשה לסיר. לכסות ולתת לחמם מחדש לרגע.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מפזרים פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
מגישים עם לחם פריך, אטריות ביצים, או פילאף אורז, יחד עם כמה שיכר בלגי. 
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
אפונה גויה®אפונה גויה®
איילאייל