גשו לסופר וקנו שיכר בלגי, מניית עוף, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארנב מטוגן בשיכר בלגי, חזה בריסקט בלגי, ו מולים בלגיים צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חתיכות ארנב על מגש, מפזרים את שני הצדדים עם מלח כשר.
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי גדול בחום בינוני (גדול מספיק כדי להתאים חתיכות ארנב בשכבה אחת). לאחר החמאה נמסה קצף, להוסיף את חתיכות הארנב בשכבה אחת לסיר. חום בצד אחד מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות. ואז להפוך את החתיכות מעל וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
הסר לצלחת. 3
6
מוסיפים את הבצלים החתוכים לסיר, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שחומים קלות, משפשפים ומשחימים חתיכות ארנב מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מוסיפים שיני שום וקורנית, מבשלים עד שהבצל רך והשום ריחני למדי.4 להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את השיכר הבלגי.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אייל
8
תן לזה להתבשל דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את המניה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מוסיפים חצי כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי. 5
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מניחים את שורש הסלרי לקוביות על הבצל בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
טורטיות קמח טריות, להגשה
11
מניחים את חתיכות הארנב השחומות על שורש הסלרי. להביא לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד. לבשל במשך 45 דקות, או עד הארנב הוא רק מבושל דרך ומכרז. 6
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
Celeriac
ארנב שלם
12
הסר חתיכות ארנב מהסיר ולשמור חם על מגש. להגדיל את החום גבוה ולהפחית את הנוזל בשליש. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, מערבבים את החרדל והסוכר. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל בצורך. חותכים את חתיכות בשר דש של הארנב לרצועות ולחזור לסיר. הסר כל בשר זמין מהחלק האחורי והחזה והחזר בשר לסיר.