ארנב פריקסי
פריקסי ארנב הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 80 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 578 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח סלרי, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פריקסי עגל כמו שאני אוהב את זה!, פריקסי עוף, ו פריקסי עוף.
הוראות
במחבת, ארנב חום בשמן; ניקוז. מכסים ארנב במים רותחים; מכסים ומבשלים במשך 30-40 דקות או עד שהם רכים.
מוציאים בשר ושומרים על חום. מביאים לרתיחה נוזל בישול; מרתיחים, לא מכוסים, עד שהם מצטמצמים ל -2 כוסות.
בקערה שלבו קמח וחמאה לתערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה כמות קטנה של נוזל בישול. חזור למחבת.
מקציפים פנימה את הנוזל שנותר. מוסיפים מיץ לימון, רוטב פלפל חריף, מלח סלרי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
שלב את הביצה והחלב; מקציפים בהדרגה ברוטב. מבשלים במשך 1 דקה או עד מעובה תערובת מגיע 160.