אשכוליות-לחם פקאן
אשכוליות - לחם פקאן הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו לחם. נסו אשכוליות-לחם פקאן, אשכוליות-עוגת גיליון פקאן, ו עוגת פודינג אשכוליות עם שוקולד-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף אשכולית סעיף מעל קערה, הזמנת מיץ וממברנות. הניחו חלקים בצד.
לסחוט ממברנות כדי לחלץ מיץ; להשליך ממברנות.
מניחים חלקים ומיץ במעבד מזון, ואת הדופק 3 פעמים. הניחו בצד את תערובת 1 1/4 כוסות; שמרו את תערובת האשכוליות הנותרת לשימוש נוסף.
שלב קליפה, קמח, הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מערבבים היטב תערובת אשכוליות, שמן, וניל וביצה.
מוסיפים למרכיבים יבשים, ערבוב רק עד לחלח. מערבבים בפקאנים.
יוצקים הבלילה לתוך 8 1/2 x 4 1/2 אינץ כיכר פאן מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור; מניחים על מתלה תיל.
מערבבים אבקת סוכר ומים; מערבבים היטב עם מקציף חוט.
טפטוף על לחם; תן מגניב במחבת 10 דקות.
הסר מחבת; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.