באטרביר השלישי
חמאה שלישית עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 131 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: בירה חמאה, בירה חמאה, ו בירה חמאה.
הוראות
מערבבים יחד את הסוכר החום והמים בסיר קטן על אש בינונית; מביאים לרתיחה עדינה, ומבשלים עד שהתערובת קוראת 240 מעלות צלזיוס (115 מעלות צלזיוס) על מדחום ממתקים. כאשר כמות קטנה של סירופ הוא ירד לתוך כוס מים קרים, זה צריך ליצור כדור רך.
מוסיפים את החמאה, המלח, חומץ הסיידר ו -1 / 4 כוס השמנת הכבדה ומערבבים.
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר לחלוטין; מערבבים את תמצית הרום לתערובת שהתקררה.
שלב 2 כפות מסירופ קרם הסוכר החום עם 1/2 כוס השמנת הכבדה שנותרה בקערה שאינה מפלסטיק; מקציפים במיקסר חשמלי עד להקצפה והשמנת מחזיקה פסגות רכות, 2 עד 3 דקות.
יוצקים כ-1/4 כוס מתערובת הסוכר-קרם החום שנותרה לכוס גבוהה; מערבבים כ-1/4 מבקבוק סודה שמנת לתערובת השמנת. למעלה עם שאר סודה שמנת בבקבוק. למעלה עם כ 1/4 של קצפת. חזור על הפעולה עם 3 כוסות נוספות להגשה.