באסטר בר גלידה קינוח
באסטר בר גלידה קינוח דורש על 8 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חלב התאדה, בוטנים קלויים יבשים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו קטן אצווה באסטר בר קינוח, עוגת גלידה טבעונית "בוטנים באסטר בר", ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עוגיות מרוסקות בשילוב ומרגרינה מומסת ולחץ לתוך צלחת 9 על 13 אינץ'. צ ' יל 1 שעה במקרר.
בסיר על אש בינונית, שלבו סוכר קונדיטורים, חלב מתאדה, שוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס מרגרינה. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד, ומרתיחים 8 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל. מניחים בצד להתקרר.
פורסים גלידת וניל לפרוסות 3/4 אינץ', ומניחים אותם בשכבה אחת מעל הקרום המצונן. להחליק את התפרים.
מפזרים את הבוטנים מעל הגלידה. למעלה עם רוטב שוקולד מקורר. מכסים ומקפיאים 8 שעות או לילה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לשלב גלידה עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "