קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טירמיסו

טירמיסו
גשו לסופר וקנו חלמונים, ליידיפינגרס, גבינת מסקרפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה במשך כ 5 דקות, או עד עבה מאוד צהוב בהיר. מנמיכים את המהירות בינונית ומוסיפים 1/4 כוס רום, 1/4 כוס אספרסו, ואת mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חלמון ביצהחלמון ביצה
אספרסואספרסו
סוכרסוכר
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
שלב את הרום 1/4 כוס הנותרים ואספרסו 1/4 כוסות בקערה רדודה. לטבול צד 1 של כל ladyfinger בתערובת אספרסו / רום בשורה התחתונה של 9 על ידי 12 על ידי 2 אינץ ' צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים חצי תערובת אספרסו קרם באופן שווה על גבי. טובלים את צד 1 של אצבעות הנשים הנותרות בתערובת האספרסו / רום ומניחים אותם בשכבה שנייה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
אספרסואספרסו
קרםקרם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
רוםרום
5
יוצקים את שאר קרם האספרסו מעל. להחליק את החלק העליון לכסות עם ניילון נצמד. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
קרםקרם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
לפני ההגשה, מפזרים את החלק העליון עם שוקולד מגולח ואבק בקלילות עם סוכר ממתקים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
7
הערות: כדי להכין אספרסו למתכון זה במכונת הקפה הטפטוף החשמלית שלכם, השתמשו במספיק מים ל-4 כוסות קפה בתוספת 1/3 כוס אספרסו טחון.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
אספרסואספרסו
קפהקפה
מיםמים
8
אתה יכול למצוא savoiardi ו mascarpone בחנות המומחיות האיטלקית.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.