, המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא קמח, שמן זית, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו עוגת פיפ, מיקרוגל פיפ s ' mores, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הנקניק ואת sirloin ומתבלים עם פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, בזיליקום ו 1/2 כפית של הפלפל. מערבבים ומבשלים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אורגנו
נקניק
סטייק פורטרהאוס
פלפל
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את תערובת הבשר מן המחבת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
מוסיפים את הבצל למחבת, יחד עם קצת שמן קנולה, במידת הצורך. מבשלים במשך 10 דקות, עד קרמל קל. להחזיר את הבשרים למחבת, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומבשלים 2 דקות. תהרסי את המחבת עם מלאי הבשר ותוסיפי את רוטב ווסטרשייר. התאם את התיבול עם כפית נוספת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
מלאי בשר
שמן קנולה
תיבול
בצל
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף ירקות קלויים מוכנים
מרכיבים שתצטרך
ירק
6
בתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ', מוסיפים את תערובת הירקות והבשר. למעלה עם פירה Asiago ולהתפשט באופן שווה, משאיר גבול 1 אינץ ' של תערובת בשר חשוף.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח אדמה
גבינת אסיאגו
מורחים
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מפזרים 1/2 כוס אסיאגו ולשים בתנור במשך 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
לשטוף ולייבש את הירקות, לשים על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מפזרים את המלח והפלפל ואופים במשך 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר את הפלפלים בשקית ניילון וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור ואת הזרעים. קוביות כל הירקות לחתיכות 1 אינץ ' ולשלב עם בשרים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
זרעים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
13
בתנור הולנדי גדול מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים במים ומוסיפים את המלח הכשר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה חזקה ולתת לבשל עד תפוחי אדמה הם מזלג במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
14
לנקז, לחזור לסיר ומחית עם מחית תפוחי אדמה. בקערה קטנה, מוסיפים את השום הקלוי, 1 1/2 כוסות גבינת אסיאגו, החמאה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
גבינת אסיאגו
חמאה
פלפל
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
קערה
סיר
15
מערבבים לשלב היטב ולאחר מכן להוסיף לתפוחי האדמה. מערבבים בחלב ולהתאים את המלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
חלב
16
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
חותכים את צמרות את השום ולשים אותם לתוך 12 על ידי 12 אינץ ' מרובע רדיד כפול.