בולונז חציל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל בולונז חצילים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 421 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, שמן זית, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בולונז חציל, בולונז חציל, ו חציל קישואים בולונז.
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ובשר; מבשלים 10 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב בקר להתפורר בשר.
מוסיפים חצילים, שום, 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל; לבשל 20 דקות או עד חצילים הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
הוסף רסק עגבניות; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הוסף יין; לבשל 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור את העגבניות לפי הצורך.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית וחומץ יין אדום.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת 1 כף מלח כשר לבישול מים.
ניקוז. לזרוק פסטה עם רוטב; מפזרים עלי בזיליקום.