בולי עץ תפוחי אדמה
צריך תוספת חלב חינם? בולי עץ תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם תפוחי אדמה, ביצה לבן, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו יומני פקאן, יומני פיצה, ו מוקה יומני (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים תפוחי אדמה במים ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מערבבים תיבול בסגנון איטלקי וחלמון ביצה לתוך פירה. אפשר לתערובת תפוחי אדמה להתקרר כ -10 דקות, או עד שזה עשוי להיות מטופל בבטחה.
מניחים קמח, ביצה לבן ופירורי לחם יבשים בשלוש קערות קטנות נפרדות.
מגלגלים תערובת תפוחי אדמה לתוך 1 בולי עץ אינץ ' או כדורים. מכסים בקמח, לטבול ביצה לבן מעיל עם פירורי לחם.
בזהירות להוריד קבוצות קטנות של תפוחי אדמה מצופים לתוך הטיגון העמוק. מטגנים עד חום זהוב, כ 4 דקות.