קושימומחה
מוכן ב1 ש, 59 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוצ'ה דה נואל

בוצ'ה דה נואל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את בוצ'ה דה נואל. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 601 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 59 דקות. גשו לסופר וקנו רום, חלמונים, חלבוני ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו ב. צ'ה דה נ, בוצ'ה דה נואל, ו בוצ'ה דה נואל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת ג 'לי-רול בגודל 10 על 15 אינץ', חמאה ומרופדת בקלף חמאה
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הקציפו את החלבונים והסוכר יחד בקערת המיקסר החשמלי. מניחים את הקערה על מים רותחים ומקציפים בעדינות עד להמסת הסוכר וחלבוני הביצה חמים. צרף את הקערה למיקסר ושוט עם הקצף במהירות בינונית עד מקורר. עוברים למשוט ומקציפים פנימה את החמאה המרוככת וממשיכים להקציף עד שקרם החמאה חלק. ממיסים את הקפה הנמס במשקאות חריפים ומקציפים לקרם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הופכים את שכבת הגנואז ומקלפים את הנייר. הפוך על פיסת נייר טרייה.
3
מורחים את השכבה בחצי קרם החמאה. השתמש בנייר כדי לעזור לך לגלגל את העוגה לגליל הדוק
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות או עד להתייצבות. שמרו את קרם החמאה שנותר לחלק החיצוני של הבוצ ' ה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
מערבבים את רסק השקדים ו -1 כוס הסוכר בקערת המיקסר החשמלי ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה עד שהסוכר כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את יתרת 1 כוס הסוכר ומערבבים עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מוסיפים מחצית מסירופ התירס, ואז ממשיכים לערבב עד שקצת מהמרציפן מחזיק יחד כשהוא נלחץ, מוסיפים סירופ תירס נוסף מעט בכל פעם, לפי הצורך; המרציפן בקערה עדיין ייראה פירורי.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים את המרציפן למשטח עבודה ולשים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
1
מגלגלים 1/3 מהמרציפן לגליל באורך 6 אינץ 'וחותכים לאורכי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מגלגלים חצי מהאורכים לכדורים. לחץ על שאר האורכים הגליליים (הגבעולים) לכדורים (הכובעים) להכנת פטריות. כתם עם אבקת קקאו. כדי להפוך את עלי הולי: ללוש צבע ירוק לתוך 1/2 מרציפן הנותרים לגלגל אותו לתוך גליל ארוך. משטחים בעזרת גב כף ואז משחררים אותה מהמשטח בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
חותכים ליהלומים ליצירת עלים, או משתמשים בחותך.
4
להכנת גרגרי יער: ללוש צבע אדום לחתיכת מרציפן זעירה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
5
מגלגלים לכדורים זעירים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
להכנת קונוסי אורן, ללוש אבקת קקאו למרציפן שנותר. מחלקים לשניים ויוצרים ל -2 צורות חרוט. לחתוך את הצדדים של קונוסים עם נקודות של זוג מספריים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
לפתוח את העוגה. חתוך את הקצוות באלכסון, החל את החתכים במרחק של כ -2 סנטימטרים מכל קצה. מקם את החלק החתוך הגדול יותר על הבושה בערך 2/3 לרוחב החלק העליון. מכסים את הבושה בקרם החמאה השמור, ומקפידים להתעקם סביב הגדם הבולט. פסים את קרם החמאה בעזרת מזלג או מסרק קישוט כדי להידמות לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
8
מעבירים את הבושה לפלטה ומקשטים במרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
9
מפזרים את הפלטה ובוצ ' ה במשורה עם סוכר הקונדיטורים "שלג."
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
10
אחסון: שמור בטמפרטורת חדר קרירה. מכסים שאריות באופן רופף ושומרים בטמפרטורת החדר.
11
הגדר מתלה באמצע התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
ממלאים חצי סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש כך שהמים יתבשלו.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
הקציפו את הביצים, החלמונים, המלח והסוכר יחד בקערת מערבל כבד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מניחים מעל תבנית המים המבעבעים ומקציפים בעדינות עד שהתערובת פשוט פושרת, בערך 100 מעלות (בודקים עם האצבע). חבר את הקערה למיקסר ועם מצרף הקצף, שוט במהירות בינונית-גבוהה עד שתערובת הביצים מתקררת (גע בחלק החיצוני של הקערה כדי לספר) ושילש את נפחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
בזמן שהביצים מצליפות מערבבים יחד את הקמח, עמילן התירס והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
16
מנפים 1/3 מתערובת הקמח מעל הביצים הטרופות. השתמש במרית גומי כדי לקפל פנימה את תערובת הקמח, וודא לגרד עד לתחתית הקערה בכל מעבר דרך הבלילה כדי למנוע מתערובת הקמח להצטבר שם ולעשות גושים. חזור על הפעולה עם עוד 1/3 מתערובת הקמח ולבסוף עם השאר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
אופים את הגנואז כ -10 עד 12 דקות, או עד שהוא קם היטב, עמוק ויציב למגע. (וודאו שהעוגה לא אופה יתר על המידה והופכת יבשה מדי, אחרת יהיה קשה לגלגל אותה.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
השתמש בסכין קילוף קטנה כדי לשחרר את העוגה מדפנות התבנית. הפוך את העוגה על מתלה ותן לעוגה להתקרר בצד ימין כלפי מעלה על הנייר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
הסר את הנייר כשהעוגה קרירה.
21
אחסון: עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למספר ימים, או עוטפים פעמיים ומקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות