צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון משחים קלות.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לצלחת גדולה.
מייבשים את קוביות הבקר במגבות נייר ואז מפזרים עליהן מלח ופלפל. בקבוצות בשכבות בודדות צורבים את הבקר בשמן החם למשך 3 עד 5 דקות, והופכים להשחים מכל הצדדים.
מוציאים את הקוביות הצרובות לצלחת עם הבייקון וממשיכים לצרוב עד שכל הבקר משחים. הניחו בצד.
זורקים את הגזר והבצל, 1 כף מלח ו -2 כפיות פלפל בשומן שבתבנית ומבשלים 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבצל משחים קלות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את הקוניאק, עומדים לאחור ומתלקחים עם גפרור כדי לשרוף את האלכוהול.
הכניסו את הבשר והבייקון לסיר עם המיצים.
מוסיפים את בקבוק היין בתוספת מרק בקר מספיק כדי לכסות כמעט את הבשר.
מוסיפים את רסק העגבניות והטימין. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה צמוד ומכניסים לתנור למשך כ -1 1/4 שעות או עד שהבשר והירקות רכים מאוד כשהם מנוקבים במזלג.
מערבבים 2 כפות חמאה והקמח בעזרת מזלג ומערבבים לתבשיל.
קולים את הפטריות ב -2 כפות חמאה למשך 10 דקות עד להשחמה קלה ואז הוסיפו לתבשיל. מביאים את התבשיל לרתיחה על גבי התנור, ואז מורידים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.
להגשה, צלו את הלחם בטוסטר או בתנור. משפשפים כל פרוסה בצד 1 עם שן שום חתוכה. עבור כל מנה, כף את התבשיל על פרוסת לחם ומפזרים פטרוזיליה.