בורגרים צמחוניים של מקסיקנה
Mexicana Veggie Burgers הוא מזנון אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 176 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מים, שום, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. ההמבורגרים הטובים ביותר , ההמבורגרים הטובים ביותר וההמבורגרים הטבעוניים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. מערבבים תירס לאורז חם.
מחממים 1 כף שמן במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים שעועית שחורה, חומוס ושום עד שהם מתחממים, 3 עד 5 דקות.
מערבבים את תערובת האורז ותערובת השעועית בקערה גדולה. מערבבים גבינת צ'דר, 1/3 כוס קמח וקורט פתיתי פלפל אדום לתערובת אורז-שעועית לתערובת סמיכה; יוצרים קציצות.
מערבבים כ-1/4 כוס קמח, תיבול קייג'ון וקורט פתיתי פלפל אדום בקערה קטנה. מצפים כל קציצה בתערובת קמח.
מחממים 1 כף שמן במחבת על אש בינונית; מטגנים במחבת קציצות עד להזהבה, כ-5 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו נואר, Tempranillo
בורגר צמחוני ניתן לשילוב עם פינו נואר וטמפרניו. מכיוון שהמבורגרים צמחוניים הם בדרך כלל רזים, תרצו יינות טאנינים נמוכים עד בינוניים. פינו נואר היא בחירה מצוינת. אפשרות נוספת היא טמפרניו הספרדי, שמשתלב יפה עם טעמי האדמה שאולי יש לכם משעועית, עדשים, פטריות וכו'. ה-Premonition Cellars Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מרתפי מוקדמים פינו נואר]()
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.