בוריטוס טעים
בוריטוס טעים הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 556 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן קנולן, שמנת וסלסה, שעועית מטוגנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 40%, המנה הזו לא כל כך סופר. בוריטוס טעים, טאקו טעים, ו טאבולה טעים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה תיבול טאקו. בסיר קטן מבשלים שעועית מטוגנת מחדש על אש בינונית-נמוכה במשך 2-3 דקות או עד לחימום.
כף כ-1/3 כוס שעועית מחוץ למרכז על כל טורטיה; מעליו 1/4 כוס תערובת בקר.
מפזרים גבינה. מקפלים דפנות וקצוות הטורטייה מעל המילוי ומגלגלים.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, בוריטוס חום בשמן מכל הצדדים.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
בוריטו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה]()
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.