בוריטוס פילו חם
מתכון ובוריטוס פילו חם מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 62 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, תערובת לתיבול טאקו, סלסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, מרק חם וחמוץ, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות ירוקות מבצל. מבשלים צמרות במים רותחים כדי לכסות 1 דקה; ניקוז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
חותכים כל פיסת אורך לתוך 3 או 4 רצועות, ולהניח בצד.
חותכים מספיק מנות לבנות למדוד 1/2 כוס.
תהליך קצוץ חלק לבן, שעועית, ואת הבא 3 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים; להפריש.
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול, מעיל עם ספריי בישול ירקות. שמור על יריעות פילו שנותרו מכוסות במגבת לחה מעט. מחסנית 3 יותר פילו גיליונות מעל הגיליון הראשון, ציפוי כל אחד עם ספריי בישול ירקות.
חותכים את הערימה לחצי לאורכו, וחותכים כל חצי לרוחב לשלישים.
כף 1 תערובת שעועית כף ליד 1 קצה ארוך של כל מחסנית; להתגלגל מתחיל באותו קצה. קמצוץ לחמניות 1 1/2 אינץ ' מכל קצה, ולקשור עם רצועות בצל ירוק.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות. חזור על הליך 3 פעמים עם ערימות פילו הנותרים תערובת שעועית.
אופים ב 400 במשך 10 עד 15 דקות או עד הזהב; מגניב על מדפים תיל.
הערה: עבור מילוי מתון יותר, זרע jalepeo לפני קיצוץ.