בטטה של Food52 ופנצ'טה גראטן
בטטה של Food52 ו Pancetta Gratin נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בטטות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בטטה ופנצ'טה גראטן, Pancetan ו Porcini תפוחי אדמה Gratin, ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ° F. בנדיבות מעיל מאפין 12 כוס פח עם חמאה, שמן, או תרסיס בישול nonstick.
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים וחותכים לכדורים בעובי 1/8 אינץ'. שים פרוסה של בטטה לתוך כל כוס מאפין. מעל כל אחד עם כפית של Gruyère מגורר ו pancetta diced; מפזרים קצת מלח ופלפל לבן. חזור פעמיים, חופפים פרוסות בטטה קטנות יותר במידת הצורך כדי לעשות שכבה מלאה ושימוש בכל הפרוסות. לפזר את הגבינה הנותרים ופנצ ' טה על גבי. כפית כף של שמנת כבדה על גבי כל מוקרם.
מכסים את המחבת באופן רופף עם גיליון של רדיד אלומיניום.
הסר את רדיד ואופים, חשוף, במשך 20 עד 25 דקות, עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז.
אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני הסרת gratins מן הפח מאפין הגשה.