בטטות אפויות עם תוספת תרד שמנת
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקדמונית? בטטות אפויות עם תוספת תרד שמנת יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מלח כשר, בצל, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: בטטות אפויות עם תוספת תרד שמנת, בטטות אפויות פעמיים עם תוספת שיבולת שועל צ'ילי, ו בטטות ג'לפנו אפויות פעמיים עם ציפוי שטרויזל צ' יפוטלה.
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מסדרים בטטות על תבנית עם נייר אפייה ואופים 1 עד 1 1/4 שעות, עד שהם רכים. בינתיים, הכינו ציפוי: הביאו 1 אינץ ' מים לרתיחה בסיר של 3 עד 4 ליטר.
מוסיפים תרד מעט בכל פעם ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא נבול, כ -3 דקות.
מסננים במסננת ושוטפים במים קרים. סוחטים כמה שיותר נוזלים.
מעבירים למשטח עבודה, קוצצים גס תרד ומניחים בצד.
ממיסים חמאה במחבת טפלון בגודל 9 או 10 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים בייקון קנדי ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שמתחילים להיות פריכים, 4 עד 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים בייקון לצלחת.
מוסיפים בצל ומלח למחבת ומבשלים על בינוניאש נמוכה עד להזהבה, כ -6 דקות.
מוסיפים גבינת שמנת ותרד שמור ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה בייקון קנדי ומתבלים לפי הטעם בפלפל.
פיצול בטטות חמות ומוך בעזרת מזלג. כף תערובת תרד מעל; מגישים.