בטטות ותפוחים או גרטן
לכו לחנות ואספו אגוז מוסקט טחון, חמאה, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ותפוחים או גרטן עם גבינת צ'דר סקליג, בטטות או גרטן, ו בטטות או גרטן.
הוראות
מניחים תפוחים בקערה גדולה; מפזרים מיץ לימון.
מוסיפים את הבטטות, הסירופ, החמאה, המלח והפלפל; לזרוק לציפוי.
העברה ל-3 קו-טי. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהתפוחים רכים, תוך ערבוב פעם אחת.
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, השמן, הקינמון, אגוז המוסקט והחומץ; מפזרים מעל תערובת תפוחי אדמה.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהציפוי מזהיב.