בטטות נופך עם סירופ מייפל Blis ו מייפל-סוכר Streusel
בטטות גארנט עם סירופ מייפל בליס ו Streusel מייפל סוכר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, סירופ מייפל בליס, מלח גס כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטות נופך עם סירופ מייפל Blis ו מייפל-סוכר Streusel, בטטות נופך עם סירופ מייפל Blis ו מייפל-סוכר Streusel, ו בטטות נופך עם סירופ מייפל, אגוזי מלך, וצימוקים המותג.
הוראות
Bakingdish זכוכית חמאה 13x9x2 אינץ'. לקלף בטטות; לחתוך 1 אינץ ' את הקצוות. Coarselygrate מספיק של ים מסתיים למדוד 1/2 כוס; להפריש עבור streusel. להשליך נשארים.
חותכים את כל הבטטות שנותרו בתוך 1 / 3 אינץ ' עבה סיבובים. מסדרים סיבובי ים ב4 חופפים שורות ארוכות במכינהעשיית צלחת.
להביא 1/2 כוס מים, סירופ מייפל, חמאה, חומץ סיידר להרתיח בסיר קטן.מערבבים 1 כפית מלח גס ו 3/4 כפית.
יוצקים סירופ מייפל תערובת overyams. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר כסף.
מערבבים תחילה 4 מרכיביםבקערה קטנה.
הוסף חמאה מומסת ולשפשף עם קצות האצבעות עד לגושים לחים טופס.
מערבבים בכוס שמורה 1/2 מגוררת yams.DO קדימה: בטטות ו streusel יכול bemade 6 שעות קדימה. כסו את הבדלנות ואת הקירור.
בואו בטטות לעמוד בחדרטמפרטורה 1 שעה לפני האפייה.
אופים yamscovered עד כמעט מכרז, על 40minutes. הגדל טמפרטורת תנור to400°F.
מפזרים streusel מעל ו bakeuncovered עד בטטות מאוד מכרז andstreusel הוא זהוב מעט פריך, about35 דקות יותר.
* זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון טבעי.