קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
אירועיםחג ההודיה
מגזין

בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש

בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש
בטן חזיר מגולגל עם משמש herby & מלית דבש לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-208 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך קורנית, פטרוזיליה, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בשר חזיר צלוי מגולגל עם שזיף ומילוי משמש, ירך חזיר מגולגל עם אוכמניות, לימון ומילוי משמש מיובש, ו הרבי שום מגולגל חזיר עם סלט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 10 דקות עד הזהב. לקצץ כ 100 גרם של בשר חזיר, מהצד הבשרני אבל אם הקצב השאיר נתח של בשר בצד אחד שבו הצלעות הוסרו, להשאיר את זה על כפי שהוא יעזור לך לגלגל אותו. Whizz קישוטי חזיר במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם עשבי תיבול, פירורי לחם, משמשים, בצל ושמן 2 כפות, עונה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הפעל את עור הבטן חזיר-צד למעלה. באמצעות סכין חדה או סכין סטנלי, להבקיע את העור במרווחי 1cm ולשפשף את מלח הים בכל רחבי. הפוך את בטן החזיר מעל ומתבלים קצת יותר, ואז לצחצח את הדבש על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
להניח את המילוי במרכז, ואז להביא את 2 הקצוות יחד להתגלגל בחוזקה. הפוך את החזיר כדי שהקצוות ייפגשו מתחת. לקשור את חזיר מגולגל עם חוט מטבח כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
שים את הבשר על מתלה תיל בדיל קלייה ולהעביר למקרר, חשוף במשך כמה שעות או עד 24 שעות, כך העור יש זמן להתייבש והבשר לוקח על טעמים מן המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
6
תנור חום 220c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לשפשף את החזיר עם השמן הנותר וקצת יותר מלח ים. צלי במרכז התנור למשך 30 דקות. הפעל את התנור עד 180c / 160c מאוורר / גז 4 ולהמשיך לבשל במשך 2 שעות. לבסוף, להפוך את התנור בחזרה עד 220c / 200c מאוורר / גז 7 כדי פריך את העור לעוד 30 דקות אל תדאג אם החזיר שלך נראה כהה מבחוץ, זה עדיין יהיה עסיסי וטעים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף ולהשאיר לנוח במשך 45 דקות לפני גילוף. אם העור שלך לא הופך פריך, פופ המפרק תחת גריל חם במשך כמה דקות, מגלגל אותו על הצד שלה כדי לקבל את הצדדים נחמד ופריך מדי רק לפקוח עין על זה כפי שהוא יבער בקלות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן