בייבי בוק צ'וי בסגנון סיני עם רוטב פטריות
בייבי בוק צ'וי בסגנון סיני עם רוטב פטריות דורש כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 48 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 64 קלוריות . אם יש לך בייבי בוק צ'וי, רוטב סויה, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטרי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: פסטה עם חלצי חזיר, חצילים סיני, בייבי בוק צ'וי ורוטב מיסו חריף , אטריות עוף בוטנים וביצים סיניות עם בייבי בוק צ'וי ותירס בייבי בוק צ'וי עם פטריות סיניות .
הוראות
מערבבים בקערה את רוטב הצדפות, רוטב הסויה והסוכר החום עד שהסוכר נמס.
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה והמים בקערה קטנה, ומערבבים אותם לתוך תערובת רוטב הצדפות עד לקבלת תערובת חלקה.
ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה מלח ושמן צמחי.
מניחים את הבוק צ'וי למים הרותחים ומבשלים עד לריכוך, מבריק וירוק עז, 2 עד 3 דקות.
מסננים את הבוק צ'וי ומסדרים בצורה יפה על צלחת הגשה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או בווק עד שהשמן מנצנץ, ואז זורקים בשמן החם את הבצל הירוק והשום עד לריח, כ-20 שניות; מערבבים פנימה את הפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות מתחילות להתכווץ מעט.
מפזרים קלות את הפטריות במלח. ממשיכים לבשל את הפטריות, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהן רכות, כ-5 דקות.
יוצקים פנימה את תערובת רוטב הצדפות, ואז מערבבים עד שהרוטב מסמיך ומצפה את הפטריות, 30 שניות עד דקה.
יוצקים את רוטב הפטריות הסמיך על הבוק צ'וי; להגיש מיד.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אסייתי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרו-בונו ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-12 דולר.
![פרו-בונו ריזלינג]()
פרו-בונו ריזלינג
כניסה חדה עם גוף מאוזן; מעוגל עם חומציות מבריקה.