קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

בייגל תוצרת בית אמיתי

בייגל תוצרת בית אמיתי
בייגל ביתי אמיתי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 404 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח לחם, סוכר, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. נסו בייגל אמיתי, תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהיר, ו בייגל הכל תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 1/4 כוס מים, קמח, סוכר, 1 כפית מלח, שמן צמחי ושמרים בקערת הערבוב של מערבל מעמד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
2
מערבבים במהירות נמוכה בעזרת וו הבצק עד להתפתחות טובה, בערך 8 דקות. כדי להבטיח שהגלוטן התפתח במלואו, חתכו חתיכת בצק בגודל אגוז. מקמחים את האצבעות ואז מותחים את הבצק: אם הוא נקרע מיד, הבצק זקוק ליותר לישה. בצק מפותח צריך ליצור חלון "שקוף" שקוף."
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים אותו בניילון נצמד ומגבת מטבח, ומניחים לתפוח במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
אגרוף את הבצק כלפי מטה, הניח אותו על משטח עבודה מקומח קלות, והשתמש בסכין או מגרד בצק כדי לחלק את הבצק ל -6 חלקים (או יותר, לבייגל קטן יותר).
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
סכיןסכין
5
מרדדים כל חתיכת בצק לצורת נקניק באורך של כ -6 סנטימטרים. הצטרף לקצוות ליצירת מעגל. חוזרים על הפעולה עם הבצק שנותר, ונותנים לבייגל לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בייגלבייגל
בצקבצק
גלולגלול
6
מחממים תנור ל 475 מעלות צלזיוס (245 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים צלחות קטנות עם פרג, שומשום ופתיתי בצל ליד נייר האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
זרעי שומשוםזרעי שומשום
פרג זרעיםפרג זרעים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
הביאו לרתיחה 4 ליטר מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
הוסף דבש, אם תרצה (ראה הערת העורך). מרתיחים את בייגל, שלושה בכל פעם, עד שהם עולים אל פני השטח של הסיר, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוציאים את הבייגל בעזרת כף מחוררת ומניחים אותם על תבנית האפייה מרופדת הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
טובלים את צמרות הבייגל הרטוב בתוספות ומסדרים אותם, זרעים למעלה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
זרעיםזרעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מפזרים מלח גס, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבייגל מתחיל להשחים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור