בייגל תוצרת בית אמיתי
בייגל ביתי אמיתי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 404 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח לחם, סוכר, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. נסו בייגל אמיתי, תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהיר, ו בייגל הכל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 1/4 כוס מים, קמח, סוכר, 1 כפית מלח, שמן צמחי ושמרים בקערת הערבוב של מערבל מעמד.
מערבבים במהירות נמוכה בעזרת וו הבצק עד להתפתחות טובה, בערך 8 דקות. כדי להבטיח שהגלוטן התפתח במלואו, חתכו חתיכת בצק בגודל אגוז. מקמחים את האצבעות ואז מותחים את הבצק: אם הוא נקרע מיד, הבצק זקוק ליותר לישה. בצק מפותח צריך ליצור חלון "שקוף" שקוף."
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים אותו בניילון נצמד ומגבת מטבח, ומניחים לתפוח במשך 2 שעות.
אגרוף את הבצק כלפי מטה, הניח אותו על משטח עבודה מקומח קלות, והשתמש בסכין או מגרד בצק כדי לחלק את הבצק ל -6 חלקים (או יותר, לבייגל קטן יותר).
מרדדים כל חתיכת בצק לצורת נקניק באורך של כ -6 סנטימטרים. הצטרף לקצוות ליצירת מעגל. חוזרים על הפעולה עם הבצק שנותר, ונותנים לבייגל לנוח 15 דקות.
מחממים תנור ל 475 מעלות צלזיוס (245 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים צלחות קטנות עם פרג, שומשום ופתיתי בצל ליד נייר האפייה.
הביאו לרתיחה 4 ליטר מים בסיר גדול.
הוסף דבש, אם תרצה (ראה הערת העורך). מרתיחים את בייגל, שלושה בכל פעם, עד שהם עולים אל פני השטח של הסיר, על 1 דקה לכל צד.
מוציאים את הבייגל בעזרת כף מחוררת ומניחים אותם על תבנית האפייה מרופדת הקלף.
טובלים את צמרות הבייגל הרטוב בתוספות ומסדרים אותם, זרעים למעלה, על תבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבייגל מתחיל להשחים, 15 עד 20 דקות.