קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגלה רך כמעט מפורסם

בייגלה רך כמעט מפורסם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה רך כמעט מפורסם. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו חמאה, חרדל דיז'ון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.

הוראות

1
הפוך את הבייגלה: לחמם את החלב בסיר עד שהוא כ 110 מעלות; לשפוך לתוך קערה בינונית ומפזרים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו השמרים לרכך, על 2 דקות; מערבבים את הסוכר החום 1 כוס קמח עם כף עץ. קוביות 2 כפות חמאה לרכך; מערבבים לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את הקמח 1/4 כוסות הנותרים ואת המלח הדק כדי להפוך את הבצק דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד חלקה אבל עדיין מעט דביק, על 5 דקות. צורה לכדור, מקום בקערה משומנת קלות לכסות עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תן עלייה בנקודה חמה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
5
מחממים את התנור ל 450 מעלות משמנים תבנית אפייה גדולה. אגרוף הבצק כדי להסיט אותו, ולאחר מכן להפוך על משטח מקומח קלות. (אם הבצק נראה הדוק, לכסות ולתת לנוח עד שהוא מרגיע.) מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
רול ולמתוח כל חתיכה עם כפות הידיים שלך לתוך חבל 30 אינץ', מחזיק את הקצוות וטפיחות באמצע החבל על הדלפק כפי שאתה למתוח. צור כל חבל לצורת בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
ממיסים את הסודה לשתייה ב 3 כוסות מים חמים בתבנית אפייה רדודה. לטבול בעדינות כל בייגלה בפתרון סודה, ולאחר מכן לארגן על גיליון אפייה מוכן ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
מלח גסמלח גס
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את המיונז, חרדל, סוכר חום וחומץ בקערה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממיסים את 8 כפות הנותרים חמאה בצלחת רדודה. טובלים את הכעכים החמים בחמאה, הופכים למעיל; מניחים על מתלה תיל כדי לאפשר לחמאה עודפת לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
3
מגישים את הכעכים חמים עם רוטב החרדל המתוק.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
צילום לארה רובי / סטודיו D
5
איור: ג ' ייסון לי