קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין"של גבי דאלקין

בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי
בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין" של גבי Dalkin עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח גס, גבינת cotija, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו Pupusas גבינה w/Tomatillo-אבוקדו לחלוטין אבוקדו על ידי גבי Dalkin, חומוס כוסברה אבוקדו של גבי דאלקין, ו סלט בייקון, אבוקדו ותירס.

הוראות

1
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית. מסדרים את רצועות הבייקון במחבת ומבשלים משני הצדדים עד הבייקון הוא פריך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת לייבוש.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
הסר את כל אבל 1 כף שומן בייקון מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חותכים את הגרעינים את כל קלח על ידי הנחת שטוח קלח על קרש חיתוך באמצעות סכין חדה כדי להסיר את הגרעינים. השליכו את הקורים והעבירו את הגרעינים למחבת עם שומן הבייקון. מבשלים את התירס על חום בינוני גבוה עד שהוא רק מעט חום זהוב, על 5 דקות. כבה את החום, להתפורר בגבינת cotija, ולהוסיף כוסברה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. בערך להתפורר בייקון לתערובת התירס ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
6
חותכים את האבוקדו במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
7
הסר את הבור מן האבוקדו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
8
הסר את האבוקדו מן העור לחתוך את האבוקדו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
9
להעביר את האבוקדו למחבת. טעם ותיבול עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים מיד בטמפרטורת החדר, או מקררים לאחר מכן. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.