בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין"של גבי דאלקין
בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין" של גבי Dalkin עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח גס, גבינת cotija, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו Pupusas גבינה w/Tomatillo-אבוקדו לחלוטין אבוקדו על ידי גבי Dalkin, חומוס כוסברה אבוקדו של גבי דאלקין, ו סלט בייקון, אבוקדו ותירס.
הוראות
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית. מסדרים את רצועות הבייקון במחבת ומבשלים משני הצדדים עד הבייקון הוא פריך, 5 עד 6 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת לייבוש.
הסר את כל אבל 1 כף שומן בייקון מן המחבת.
חותכים את הגרעינים את כל קלח על ידי הנחת שטוח קלח על קרש חיתוך באמצעות סכין חדה כדי להסיר את הגרעינים. השליכו את הקורים והעבירו את הגרעינים למחבת עם שומן הבייקון. מבשלים את התירס על חום בינוני גבוה עד שהוא רק מעט חום זהוב, על 5 דקות. כבה את החום, להתפורר בגבינת cotija, ולהוסיף כוסברה ומיץ ליים.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. בערך להתפורר בייקון לתערובת התירס ולזרוק לשלב.
חותכים את האבוקדו במחצית לאורכו.
הסר את הבור מן האבוקדו ולהשליך.
הסר את האבוקדו מן העור לחתוך את האבוקדו לחתיכות 1/2 אינץ'.
להעביר את האבוקדו למחבת. טעם ותיבול עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מגישים מיד בטמפרטורת החדר, או מקררים לאחר מכן. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.