בייקון-ביצים ממולאות בלסמי
ביצים ממולאות בבייקון ובלסמי יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 80 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך ביצים, בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים בלסמיות בייקון, בייקון-ביצים ממולאות בלסמי, ו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים.
הוראות
מניחים את הביצים בסיר גדול בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה; מיד להסיר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
ניקוז. לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. פיל וחצי לאורך. להפריד את החלמונים מן הלבנים, הצבת החלמונים בקערה; לסדר את חלבוני הביצה עם הצד המעוגל למטה על מגש הגשה.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת; קוצצים.
מוסיפים את הבייקון, מיונז, בצל, סוכר, חומץ, מלח סלרי ופלפל; מערבבים עד לשלב ביסודיות. כפית את התערובת לתוך החלבונים ביצה.