קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בייקון גבינה גריסים עם כרוב ירוק

בייקון גבינה גריסים עם כרוב ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל גבינה בייקון עם כרוב ירוק. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, חמאה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קארי עוף טרינידד עם שיבולת שועל קוקוס & כרוב ירוק, גריסים מלוחים עם כרוב מבושל איטי מן אפרו-טבעוני, ו כרוב ירוק עם בייקון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מוסיפים את הבייקון לסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים עם כף עץ עד כמה שומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך והבייקון מבושל ופריך, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
3
מוסיפים את ציר העוף, חלב, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
חלבחלב
4
לאחר רותחים, בהדרגה להוסיף את גריסים בזרם יציב נמוך, לטאטא ללא הרף. להפחית את החום נמוך ומערבבים לעתים קרובות עד הנוזל נספג כמעט ואת גריסים עבים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גריסיםגריסים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיף את גבינת הגודה המעושנת, לטאטא כל הזמן כדי להמיס את הגבינה. מערבבים בחמאה ושמנת כבדה. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת גאודה מעושנתגבינת גאודה מעושנת
שמנת כבדהשמנת כבדה
תיבולתיבול
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מפזרים עירית ומגישים מיד עם כרוב ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
עיריתעירית
1
הסר וזרוק את הגבעולים הקשים וצלעות מרכז של כרוב ירוק. ערמו את העלים והתגלגלו בחוזקה לתוך גליל. דק לחתוך את הכרוב לרצועות על 1 / 16th של אינץ עבה. חזור עם כל כרוב ירוק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
צלעותצלעות
גלולגלול
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית. כאשר שמן מנצנץ להוסיף את השום ו לטגן במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את כרוב הירוקים, לזרוק במהירות עם מלקחיים, ו לטחון עד ירוק בהיר, על 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במניות העוף ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרוב ירוקכרוב ירוק
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
4
מגישים מיד עם שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
גריסיםגריסים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
למרות רעננותו הצעירה עדיין, הוא מציג את המאפיין המשובח של ריזלינג פירותי ורמז בסיסי של מינרל מאדמת הלוח הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים יין מרענן זה מעט מקורר! כמו aperitif, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עופות.