בייקון הודו פריך
מתכון בשר הודו פריך העור ניתן להכין בסביבות 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם בשר בקר, מלח ופלפל, דגים ופירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 51 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: כריספי העור טורקיה בישול איטי (&רוטב תוצרת בית), סלמון פריך בעור, ו סלמון פריך בעור.
הוראות
מחממים תנור ל 191° (או 350° הסעה).
מניחים עורות טורקיה בשכבה אחת בצד שומן למטה על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים ב 191° עד השחמה ופריך היטב (5-10 דקות אם כבר מבושל, כבר אם מתחיל גלם).
הסר מהתנור, תן מגניב לגעת. להתפורר ולהגיש על סלטים, על מרק, על תפוחי אדמה אפויים פעמיים, וכו'.