קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

בייקון וסלט בצל צלוי

בייקון וסלט בצל צלוי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך לחם, שמן זית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט הדר עם בייקון ובצל אדום, סלט תפוחי אדמה חם עם בייקון ובצל, ו בייקון וסלט תפוחי אדמה בצל מקורמל.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מסדרים את פרוסות הבצל בצד אחד של מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
טפטוף עם כף של שמן זית ועונה. מכניסים לתנור וצולים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
בינתיים, לבשל את האפונה במים רותחים במשך 2 דקות, לנקז ולשטוף במים קרים מאוד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
הפוך את ההלבשה על ידי ערבוב יחד עוד כף של השמן, חומץ, חרדל ותבלינים. הפעל את הבצל, ולשים את פרוסות בייקון ולחם לידם על מגש האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
6
טפטוף השמן הנותר על הלחם. להחזיר את המגש לתנור במשך 12 דקות יותר, עד בייקון ולחם הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
שים את החסה והאפונה בקערה, להוסיף את הרוטב ולזרוק לשלב. מסדרים את הבצל והלחם למעלה. לשבור את הבייקון מעט להתפזר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
טפטוף עם קצת יותר שמן זית, אם אתה רוצה, ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.