בייקון טריאקי עטוף צדפות
. אם יש לכם בייקון, סוכר חום, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו צדפות עטופות בבייקון, צדפות עטופות בבייקון, ו צדפות עטופות בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור. קו 2 דפי אפייה עם רדיד אלומיניום.
מקציפים רוטב טריאקי, סוכר חום וג ' ינג ' ר בקערה.
לעטוף כל פיסת צדפה עם רצועת בייקון מאובטח עם קיסם. לטבול כל בייקון עטוף צדפות בתערובת רוטב טריאקי ולסדר על אחד מסדינים אפייה מוכן.
מטגנים בתנור שחומם מראש עד חרוך קלות, כ -6 דקות. כפכפים ומעבירים לתבנית האפייה הנקייה ומחזירים צדפות לתנור. המשך לצלות עד בייקון חרוך בצד השני, על 6 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.