בייקון-מייפל לחמניות דביקות הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 452 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצים, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מייפל לחמניות דביקות, לחמניות מייפל פקאן דביקות, ו Pull-Apart Maple Pecan Sticky Bunns (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקבלת הבצק:מעיל קערה גדולה עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את החלב והמים בקערה חסינת חום קטנה או כוס מדידה חם במיקרוגל עד התערובת מגיעה 38° עד115 (זה יכול להיעשות גם בסיר קטן על הכיריים מעל חום נמוך).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב והבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף את החמאה המדודה חתיכה אחת בכל פעם, ומאפשר לכל חתיכה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך לערבב עד החמאה משולבת לחלוטין ואת הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה (הבצק יהיה רך, לח, ומעט דביק), על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להשחמה ופריכה, כ -15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושופכים את השומן שניתנו לקערה חסינת חום קטנה. באמצעות מברשת מאפה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם שומן בייקון; להפריש. הניחו בצד את שומן הבייקון שנותר.כאשר פרוסות בייקון הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לקוביות קטנות ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים לשלב. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד הקצוות של התערובת להתחיל מבעבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר את המחבת מן החום להקציף את הקרם, סירופ מייפל, ומלח.מחלקים את התערובת בין המחבתות מוכנות.
מפזרים חצי בייקון לקוביות לתוך כל מחבת; להגדיר את המחבתות aside.To להרכיב:להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולשמור את המדף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים גיליון אפייה מכוסה בנייר אלומיניום על מדף תחתון כדי לתפוס כל טיפות מן הלחמניות הדביקות בזמן שהם אפייה. (אם היית נותן לבצק לעלות בן לילה, להסיר את הקערה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתגלגל החוצה.) על משטח עבודה מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לריבוע של 14 על 14 אינץ'. בנדיבות לצחצח את הבצק כל הדרך עד הקצוות עם שומן בייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מפזרים את הסוכר החום ואת אגוזי פקאן קלויים כל הדרך עד הקצוות. החל בקצה הקרוב אליך, מגלגלים את הבצק לצורה גלילית. במידת הצורך, הכנס את המרכז פנימה ומתחת כדי להבטיח כי הגליל הוא להיות מגולגל לעובי אפילו. באמצעות סכין חדה, לחתוך את גליל הבצק לרוחב לתוך 12 חתיכות (הם יהיו דומים לפרוסות של עטיפת טורטייה).
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מקום 1 רול לחתוך בצד למטה במרכז כל מחבת עוגה מוכנה. שטח שווה 5 לחמניות סביב כל גליל מרכז. הגדר את המחבתות במקום חם שנחשף ולתת לחמניות לעלות עד שהם נוגעים בצדדים של המחבת ואחד את השני, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
מניחים את המחבתות בתנור על המדף האמצעי ואופים עד הלחמניות נפוחות וזהובות חום, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
הסר מהתנור ולאפשר את המחבתות להתקרר על מתלה חוט במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מניחים צלחת הגשה מעל כל אחד מחבתות ולהפוך את הלחמניות על הצלחת.