קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון-מייפל לחמניות דביקות

בייקון-מייפל לחמניות דביקות
בייקון-מייפל לחמניות דביקות הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 452 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצים, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מייפל לחמניות דביקות, לחמניות מייפל פקאן דביקות, ו Pull-Apart Maple Pecan Sticky Bunns (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת הבצק:מעיל קערה גדולה עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את החלב והמים בקערה חסינת חום קטנה או כוס מדידה חם במיקרוגל עד התערובת מגיעה 38° עד115 (זה יכול להיעשות גם בסיר קטן על הכיריים מעל חום נמוך).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הביצים, הסוכר והמלח ומקציפים עד לשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיף את הקמח הנמדד ומניח את הקערה על מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב והבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף את החמאה המדודה חתיכה אחת בכל פעם, ומאפשר לכל חתיכה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך לערבב עד החמאה משולבת לחלוטין ואת הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה (הבצק יהיה רך, לח, ומעט דביק), על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להשחמה ופריכה, כ -15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושופכים את השומן שניתנו לקערה חסינת חום קטנה. באמצעות מברשת מאפה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם שומן בייקון; להפריש. הניחו בצד את שומן הבייקון שנותר.כאשר פרוסות בייקון הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לקוביות קטנות ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים לשלב. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד הקצוות של התערובת להתחיל מבעבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר את המחבת מן החום להקציף את הקרם, סירופ מייפל, ומלח.מחלקים את התערובת בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מפזרים חצי בייקון לקוביות לתוך כל מחבת; להגדיר את המחבתות aside.To להרכיב:להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולשמור את המדף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים גיליון אפייה מכוסה בנייר אלומיניום על מדף תחתון כדי לתפוס כל טיפות מן הלחמניות הדביקות בזמן שהם אפייה. (אם היית נותן לבצק לעלות בן לילה, להסיר את הקערה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתגלגל החוצה.) על משטח עבודה מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לריבוע של 14 על 14 אינץ'. בנדיבות לצחצח את הבצק כל הדרך עד הקצוות עם שומן בייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מפזרים את הסוכר החום ואת אגוזי פקאן קלויים כל הדרך עד הקצוות. החל בקצה הקרוב אליך, מגלגלים את הבצק לצורה גלילית. במידת הצורך, הכנס את המרכז פנימה ומתחת כדי להבטיח כי הגליל הוא להיות מגולגל לעובי אפילו. באמצעות סכין חדה, לחתוך את גליל הבצק לרוחב לתוך 12 חתיכות (הם יהיו דומים לפרוסות של עטיפת טורטייה).
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מקום 1 רול לחתוך בצד למטה במרכז כל מחבת עוגה מוכנה. שטח שווה 5 לחמניות סביב כל גליל מרכז. הגדר את המחבתות במקום חם שנחשף ולתת לחמניות לעלות עד שהם נוגעים בצדדים של המחבת ואחד את השני, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
מניחים את המחבתות בתנור על המדף האמצעי ואופים עד הלחמניות נפוחות וזהובות חום, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
הסר מהתנור ולאפשר את המחבתות להתקרר על מתלה חוט במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מניחים צלחת הגשה מעל כל אחד מחבתות ולהפוך את הלחמניות על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
הסירו את המחבתות.
13
מגישים את הלחמניות הדביקות מיד או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מנות שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)מנות שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לגלגל את הבצקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לגלגל את הבצק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצאי פקאן, קלוי וקצוץ גסחצאי פקאן, קלוי וקצוץ גס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח משובחמלח משובח12(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח (1 1/2 מקלות)חמאה ללא מלח (1 1/2 מקלות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת