קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון ניפץ תפוחי אדמה

בייקון ניפץ תפוחי אדמה
בייקון מרוסק תפוחי אדמה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם בייקון, סוכר, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בייקון ניפץ תפוחי אדמה, חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון, ו תפוחי אדמה מרוסקים בייקון וגבינה.

הוראות

1
תפוחי אדמה קיטור במדף ספינת קיטור גדול להגדיר מעל מים רותחים, מכוסה, עד מאוד רך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
בינתיים, לבשל בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר בייקון עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים 2 כפות חומץ, סוכר, ו 3/4 כפית כל אחד מלח ופלפל לשומן בייקון חם, גירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
להעביר תפוחי אדמה לקערה גדולה, הזמנת 1/2 כוס מים מהביל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להוסיף תערובת חומץ תפוחי אדמה לרסק עם מחית תפוחי אדמה למרקם הרצוי, הוספת מים שמורים אם תרצה בכך. מערבבים בשמיר, בייקון, וחומץ, מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1
Josmeyer Les Folastries
2
Gewürztraminer ' 05
מרכיבים שתצטרך
GewurztraminerGewurztraminer
1
תפוחי אדמה ניתן לעשות 3 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. מחממים, מכוסים, במיקרוגל או בתנור 149°.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'