בייקון עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin
בייקון עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 101 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 862 קלוריות. . גשו לסופר וקנו תבלינים של עופות, לחם, פילה חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin, בייקון עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin, ו בייקון עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים את החזיר כמעט לשניים, אבל לא לחתוך את כל הדרך. פרפר הצדדים עד חזיר פתוח מספיק כדי דברים.
מערבבים לחם קרוע, חמאה מומסת, עופות תיבול, בצל וסלרי בקערה עד הלחם מצופה באופן שווה עם חמאה ותבלינים; מתבלים עם מלח ופלפל. תמלא את בשר החזיר בתערובת הלחם. לעטוף את החזיר סביב המילוי מאובטח סגור עם קיסמים. לעטוף פרוסות בייקון סביב הפילה הממולאת. ראש העונה של פילה עם פלפל שחור.
מבשלים בתנור שחומם מראש עד חזיר מבושל דרך, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז המילוי צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).