בייקון עטוף תפוחי אדמה מטוגנים
בייקון עטוף תפוחי אדמה מטוגנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך גבינה אמריקאית, בייקון, תפוחי אדמה מטוגנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה עטופים בבייקון, תפוחי אדמה עטופים בבייקון, ו תפוחי אדמה עטופים בבייקון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
אופים במשך כ 10 דקות, כך שהם כבר לא קפואים אבל לא מבושל לחלוטין.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
מניחים פרוסות בייקון במחבת מעל חום בינוני. מטגנים בייקון עד מבושל דרך אבל עדיין גמיש.
לשבור כל פרוסת גבינה לחתיכות קטנות. כל פרוסה צריכה לעשות על 16 חתיכות.
מניחים חתיכת גבינה על הצד של טוט תפוח אדמה. לעטוף עם חתיכת הבייקון ולאבטח עם קיסם.
מניחים על תבנית אפייה. חזור עד שנגמרים לך הטוטס.
אופים במשך כ 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד הבייקון הוא פריך.