קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן

בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן, חביתת בייקון וגבינה צ'דר קנדית, ו פיצת בייקון קנדית עם צ'דר-רוטב חרדל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום מתון עד שהנוזל שלהם מתאדה, כ -5 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
להעביר את הפטריות לתבנית אפייה מוכנה. לזרוק את הבייקון, פטרוזיליה ופלפל בתבנית האפייה, ואז להפיץ בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף בקרם, מלח וקורט של קאיין. לאט לאט לשפוך את פודינג מעל פטריות ובייקון ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
אופים את פודינג במשך 50 דקות, או עד רק להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לריבועים לשרת חם או חם.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. המשפחה טורס קורונה Tempranillo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Familia Torres Coronas Tempranillo
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% קברנה סוביניוןצבע דובדבן עדין עם גוונים אדומים לבנים. ניחוח אלגנטי, מראה איזון עדין בין הערות זניות של פירות יער שוש, ורמזים מתובלים של אלון. חיך מעוגל היטב עם טאנינים זניים חלקים.אידיאלי עם בשר, תבשילים, תבשילים, ואת "פאייה"המסורתית שלנו. מושלם עם גבינות שמנת.